Przepis to tylko instrukcja.
Najważniejsze, aby gotować z miłością.
Ojciec, kucharz, przedsiębiorca, dziennikarz kulinarny, założyciel i były prezes Fundacji Szkoła na widelcu, właściciel marki Old Friends Kimchi,
inicjator Gastro Garden i organizator Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego. Autor licznych książek kulinarnych, a także wielu
programów telewizyjnych i radiowych. Juror oraz prowadzący polskiej edycji Top Chef.
Na co dzień zajmuję się promocją dobrej żywności oraz idei zdrowego, dobrego, naturalnego, świeżego i sezonowego żywienia.
Moją największą dumą i osiągnięciem jest zespół, z którym pracuję. Profesjonaliści i pasjonaci. Ludzie, dla których dobro ma znaczenie.
W wolnych chwilach jeżdżę na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuję i uprawiam rośliny – sukulenty, palmy i tillandsie.
Obieżyświat, gurmandzista, ogrodnik amator. Świat przemierzam w poszukiwaniu pasjonatów i ideowców, najlepszych produktów i producentów, miejsc autentycznych i naturalnych.